logo_oog

Boekhoudsoftware voor en door Ondernemers

Ontwikkeld door, voor en met Ondernemers

Veel boekhoudprogramma’s zijn ontwikkeld voor en door boekhouders en accountants. De functies, overzichten en rapporten sluiten aan bij hun belevingswereld. Natuurlijk moeten de rapporten die de belastingdienst, je bank en de accountant willen zien feilloos uit je systeem komen. Maar een ondernemer wil meer. Een programma waar je zonder enige boekhoudkennis mee aan de slag kan. Die cijfers laat zien op een voor jouw begrijpelijke manier. Zodat je weet hoe je er voor staat.

Het administratieprogramma van Budgetview helpt je stap voor stap op weg. Met een unieke wizard, een ingebouwde handleiding en een unieke benadering. Zodat je je facturen en bonnetjes eenvoudig in kunt voeren. Zonder na te hoeven denken over grootboekrekeningen, balansposten en ingewikkelde boekhoudkundige termen.

Het Unieke Dashboard van Budgetview sluit aan bij de behoefte en belevingswereld van jou als ondernemer. Het laat je prognoses en bedrijfsresultaten op een voor jou overzichtelijke en begrijpelijke manier zien. Alle ingewikkelde boekhoudkundige processen vinden op de achtergrond plaats. Het systeem valt je er niet mee lastig.